ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Η σεζόν θα είναι δική μας»

Με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα, ο Ντάνιελ Πράνιτς δίνει το στίγμα της φετινή σεζόν για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό.

Πράνιτς: «Η σεζόν θα είναι δική μας»

Ο Κροάτης αμυντικός-μέσος παρέμεινε στο τριφύλλι και δείχνει ορεξάτος και αναγεννημένος στις προπονήσεις της ομάδας, όπως τόνισε και ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο πολύπειρος Κροάτης ποδοσφαιριστής αισθάνεται καλά και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας κάτι που φρόντισε να τονίσει και μέσα από τη σελίδα που διατηρεί στο facebook.

Ο Πράνιτς ανάρτησε φωτογραφία δίπλα στον Μίκαελ Εσιέν και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: «Κάθε νέα μέρα, σε κάθε προπόνηση, γινόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Η νέα σεζόν θα είναι δική μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.308 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

With every new day, with every new training, we are better and stronger.This season is our season! ;)#Panathinaikos #PAO #Greece #preseason #football #training #work #workhardplayhard #team #Essien

Posted by Danijel Pranjić on Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.