ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο θεός του μπάσκετ στα πράσινα (Pics,Vids)

Σαν σήμερα το 1992 ο Παναθηναϊκός ντύνει στα πράσινα τον Νίκο Γκάλη, σε μία κίνηση που έδειχνε το όραμα των Γιαννακόπουλων για το «τριφύλλι».

Ο θεός του μπάσκετ στα πράσινα (Pics,Vids)

Ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, αφήνει τον Άρη και έρχεται στον Παναθηναϊκό, σε μία κίνηση που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη. Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, δίνουν ένα δισεκατομμύριο δραχμές και ντύνουν στα πράσινα τον Γκάλη, που αφήνει τον Άρη μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και έρχεται για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να ανέβει και πάλι στην κορυφή.

Με την άφιξη του Γκάλη, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε και πάλι επίπεδο, κατακτώντας το Κύπελλο απέναντι στον Άρη το 1993, με τον Νικ να έχει στον τελικό 36 πόντους και να πληγώνει την μεγάλη του αγάπη. Παράλληλα οι «πράσινοι» φτάνουν και στο Final-4 την σεζόν 1993-1994, με τον Έλληνα άσο να είναι κορυφαίος σκόρερ και πασέρ του τουρνουά και τον Παναθηναϊκό κατακτάει την τρίτη θέση.

Η καριέρα του Γκάλη στον Παναθηναϊκό τελικά τελειώνει σύντομα, μετά την περίφημη κόντρα του με τον Κώστα Πολίτη σε μία αναμέτρηση με τους Αμπελοκήπους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Nick
Νίκος Γκάλης-Παναθηναϊκός
Νίκος Γκάλης-Παναθηναϊκός
Νίκος Γκάλης-Παναθηναϊκός
Νίκος Γκάλης-Παναθηναϊκός
Νίκος Γκάλης-Παναθηναϊκός
Νίκος Γκάλης-Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.