ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Eπιστολή Φενέρ στην UEFA για την «εγκληματική οργάνωση»!

Επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA έστειλε η Φενέρμπαχτσε, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στην Ελλάδα και την απαγγελία κατηγοριών σε παράγοντες ομάδων που τη νέα σεζόν θα πάρουν μέρος στις διοργανώσεις της.

Eπιστολή Φενέρ στην UEFA για την «εγκληματική οργάνωση»!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα soccerplus, ο τουρκικός σύλλογος διαμαρτυρήθηκε προς την UEFA, υποστηρίζοντας ότι λειτούργησε με διαφορετικό τρόπο στη δική της περίπτωση το 2011, όταν την είχε αποκλείσει προληπτικά για ένα έτος από την Ευρώπη, ενώ δεν ακολουθήθηκε η ίδια τακτική στην περίπτωση των ελληνικών ομάδων, παράγοντες των οποίων κατηγορούνται επίσημα και τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.