ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολλές αρνητικές συγκυρίες για Ντίνα

Ο μπαλαδόρος χαφ έχει προσόντα αλλά η «περίοδος χάριτος» στα τοπ κλαμπ είναι μικρή...

Πολλές αρνητικές συγκυρίες για Ντίνα

Όταν το χειμώνα του 2013 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στον Παναθηναϊκό από την Παναχαϊκή ο Αλέξης Κούγιας (που «έλυνε κι έδενε» στους Πατρινούς) είχε δηλώσει πως πρόθυμα  στοιχημάτιζε ότι ο βραχύσωμος χαφ θα έφευγε σύντομα για ομάδα του εξωτερικού. Το πέτυχε κατά το… ήμισυ ο διαπρεπής νομικός αφού σήμερα ο ταλαντούχος μέσος θέλει να παίξει εκτός Ελλάδας μεν αλλά υπό μορφή δανεισμού από τους «πράσινους».

Ο 25χρονος κάθε καλοκαίρι ξεκινούσε φορτσάτος (πρόπερσι στην προετοιμασία ήταν από τους κορυφαίους, την περασμένη σεζόν άρχισε δυναμικά, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να παθαίνει πλάκα μαζί του, παρακολουθώντας το εντός έδρας ματς με τη Σταντάρ) αλλά μετά τα χαλούσε.

Πότε οι τραυματισμοί, πότε το ντεφορμάρισμα, πότε η πολυκοσμία στο κέντρο του έφραζαν το δρόμο προς το βασικό σχήμα. Με την ομάδα να… παραγεμίζει το καλοκαίρι από λύσεις στη μεσαία γραμμή κρίθηκε προτιμότερο για τον ποδοσφαιριστή ν΄ αλλάξει περιβάλλον ώστε να μην μείνει για τρίτη διαδοχική περίοδο χωρίς (πολλά) παιχνίδια στα πόδια του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.