ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πολυκοσμία ποιοτικών στο αριστερό άκρο

Εκεί που ο Παναθηναϊκός έκανε… αμάν να βρει ΕΝΑ μπακ της προκοπής τώρα διαθέτει… τρεις!

Πολυκοσμία ποιοτικών στο αριστερό άκρο

Στάθηκε εξαιρετικά ως αριστερός μπακ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει εφεξής τον Κροάτη και για τα μετόπισθεν.

Ο 34χρονος άσος έχει ισχυρό κίνητρο φέτος, μιας και θέλει ν’ αγωνιστεί στο Euro2016, ολοκληρώνοντας επιτυχώς την καριέρα του στους «χβράτσκι», κάτι που φυσικά θα καρπωθεί η ομάδα.

Το ωραίο είναι πως ο μνημονιακός (μην ξεχνιόμαστε) Παναθηναϊκός διαθέτει ΤΡΕΙΣ καλές έως εξαιρετικές λύσεις για το αριστερό άκρο (Πράνιτς, Νάνο, Χουχούμη) όταν για χρόνια ολόκληρα ζοριζόταν να βρει ακόμα κι έναν ποδοσφαιριστή να του δώσει φανέλα βασικού και μετά να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κάλυψη αυτού του πόστου αποτελούσε για χρόνια βραχνά για το κλαμπ που εκτός των Γιώργου Καπουράνη, Μάρκους Μινχ, άντε και Τάκη Φύσσα, πήγαινε από την μια λανθασμένη επιλογή στην άλλη…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.