ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτά βλέπει ο Καρέλης και… σκιάζεται

Πως να πειστεί ο Κρητικός να κάνει το βήμα για το εξωτερικό, βλέποντας τι τραβάνε Μαυρίας, Καπίνο, Αμπέντ;

Αυτά βλέπει ο Καρέλης και… σκιάζεται

Αυτά βλέπει να γίνονται στο εξωτερικό ο Νίκος Καρέλης και παρουσιάζεται κάθετα αρνητικός ν’ αφήσει τον Παναθηναϊκό. Με τον Στέφανο Καπίνο μόνιμο παγκίτη σε κάποια Μάιντς και τον Χάρη Μαυρία να «κόβεται» από την αποστολή της Σάντερλαντ για τα θερινά της φιλικά οι τέως συμπαίκτες του είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Μιλάμε για τα μεγαλύτερα ταλέντα που ξεπήδησαν από το φυτώριο τα πέντε τελευταία χρόνια κι όμως αυτό δεν έφτανε για να τους «προσέξουν» στο εξωτερικό όπου μονίμως γυαλίζουν πάγκο κι εξέδρα. Τα χρήματα είναι σημαντικό ζητούμενο μα στις ηλικίες 20… something το πιο σημαντικό είναι να παίζεις και να βελτιώνεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο. Π.χ ο Τάσος Λαγός είχε πέρσι καλές προτάσεις από Γερμανία μεριά αλλά ο προπονητής του τον έπεισε να παραμείνει στο «Γ. Καλαφάτης». Φέτος μπορεί να εκτοξεύσει τις μετοχές του αγωνιζόμενος δίπλα σε κοτζάμ Εσιέν!

Ο Μεχντί Αμπέντ ήθελε να ζήσει το όνειρο της Πρέμιερ Λιγκ, λίγους μήνες μετά παρακαλά να επιστρέψει. Το ίδιο έγινε με τον Σωτήρη Νίνη. Άλλα παιδιά όπως π.χ ο Σπύρος Ρισβάνης κι ο Σπύρος Φουρλάνος ήθελαν περισσότερα χρήματα από το τριφύλλι και τελικά έφτασαν ν΄ αγωνίζονται σε Πανιώνιους, Καλλονές, παρότι ο πρώτος μας είχε καταπλήξει πρόπερσι όταν έδειχνε πως προορίζεται για ΠΟΛΥ μεγάλα πράγματα στο μέλλον…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.