ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σωπήλης: «Σημασία έχει η αξιοκρατία του πρωταθλήματος»

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε μετά το τέλος της κλήρωσης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Στράτος Σωπήλης.

Σωπήλης: «Σημασία έχει η αξιοκρατία του πρωταθλήματος»

Ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης μετά από δηλώσεις που παραχώρησε στο φινάλε της εκδήλωσης για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Παράλληλα σχολίασε και το πρόγραμμα του «τριφυλλιού», λέγοντας πως άπαντες στην «πράσινη» ΠΑΕ δεν δίνουν σημασία στο πρόγραμμα, αλλά στην αξιοπρέπεια και την αξιοκρατία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Περιμένουμε πολλά από τον Παναθηναϊκό, ο κόσμος θα είναι κοντά. Έχουμε κάνει το σχεδιασμό μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, το πρόγραμμα δεν έχει σημασία. Δίνουμε σημασία στο ήθος την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία που συνάδουν με τη λέξη Παναθηναϊκός.

Ο σχεδιασμός έχει γίνει άψογα, με πολύ επαγγελματισμό, αξιοκρατία και με απήχηση προς τα έξω για να ξέρουμε τι ακριβώς κάνουμε Οι κύριοι Φύσσας, Βόκολος και ο πρόεδρος έχουν δώσει έμφαση στο τι θέλουμε να κάνουμε. Περιμένουμε την κλήρωση του Champions League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.