ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κίνηση για το μέλλον

Σημαντική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό που απέκτησε την 17χρονη διαγώνιο Λήδα Καστάνου από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Κίνηση για το μέλλον

Η 17χρονη διαγώνιος αποτελεί μία από τις πιο εξελίξιμες παίκτριες στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτέλεσε την αντικαταστάτρια της Ανθής Βασιλαντωνάκη στην Εθνική Νεανίδων.

Η Λήδα Καστάνου είναι γεννημένη στις 27 Ιουνίου του 1998 και έχει ύψος 1.91μ. Την καριέρα της στο βόλεϊ τη ξεκίνησε στην Αργώ Βόλου που από την αρχή κατάφερε να ξεχωρίσει από τις συνομήλικες της. Το ταλέντο της αυτό της έδωσαν μία υποτροφία στην Σχολή Μωραϊτη. Από εκεί το επόμενο βήμα ήταν ο Ηρακλής Κηφισιάς που αγωνιζόταν καιο φέτος.

Η συμφωνία του «τριφυλλιού» με τη συγκεκριμένη αθλήτρια είναι διάρκειας τριών χρόνων και αναμφίβολα είναι μια κίνηση που μπορεί να αποδώσει μελλοντικούς καρπούς για τον Σύλλογο και εφόσον φέτος πάρει τις απαραίτητες «παραστάσεις».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.304 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.