ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη NOVA με Λεβαδειακό

Η NOVA αναμένεται να μεταδώσει τηλεοπτικά την εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό.

Στη NOVA με Λεβαδειακό

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα κανάλια Novasports την πρώτη, επί ελληνικού εδάφους, φιλική αναμέτρηση των πράσινων με τον Λεβαδειακό.

Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός το Σάββατο 18 Ιουλίου και ώρα 19:30 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Οι πράσινοι θέλουν να αρχίσουν να ανεβάζουν ρυθμούς σιγά σιγά έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που θα έχουν προς το τέλος του Ιουλίου. Επιπρόσθετα, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports2 και το Novasports2 HD.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.