ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κανένα σχόλιο για Μιλουτίνοφ

Ο εκπρόσωπος του Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μάρκο Γέλιτς, κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τον νεαρό Σέρβο σέντερ που απασχολεί τους αιωνίους.

Κανένα σχόλιο για Μιλουτίνοφ

Κανένα σχόλιο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, δεν θέλησε να κάνει ο εκπρόσωπος του παίκτη, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Σερβίας

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τις φήμες που υπάρχουν και αφορούν τον Νίκολα. Είναι κάτι που προφανώς δεν προέκυψε από τις ομάδες με τις οποίες είμαστε σε επαφή. Μέχρι πρόσφατα ήμασταν μαζί στην Αμερική, για να έρθουμε σε επαφή με τους Σαν Αντόνιο Σπερς (επέλεξαν τον παίκτη στο Νο26 του φετινού ντραφτ). Η παραμονή του εκεί μας βοήθησε να δούμε κάποια πράγματα για τον τρόπο λειτουργίας του ΝΒΑ. Τώρα σειρά έχει η Εθνική ομάδα. Κατανοώ το ενδιαφέρον που υπάρχει για το μέλλον του Νίκολα, αλλά πρέπει να είμαστε λίγο υπομονετικοί. Σας λέω ότι υπάρχουν συζητήσεις με διάφορες ομάδες, αλλά δεν θα ήταν τίμιο από μέρους μου να πω κάτι παραπάνω για αυτό», ανέφερε στη Novosti.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.