ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Ουλμ ο Μόργκαν

Στο γερμανικό πρωτάθλημα επιστρέφει ο Ρέιμαρ Μόργκαν, μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Στην Ουλμ ο Μόργκαν

Με τη φανέλα της Ούλμ θ’ αγωνίζεται για το επόμενα δύο χρόνια ο Αμερικανός φόργουορντ Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος πέρασε αλλά δεν ακούμπησε από τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ δεν έπιασε στον Παναθηναϊκό ερχόμενος από την Γκέτινγκεν και είχε μόλις 5,7 πόντους και 3,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και επιστρέφει στο γερμανικό πρωτάθλημα, όπως ανακοινώθηκε μέσα από το twitter της Ουλμ.

Παράλληλα η μεταγραφή του Μόργκαν, ήταν η αιτία που η Ουλμ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Ίαν Βουγιούκα, με τον Έλληνα σέντερ να αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...