ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημήτρης Στρατής

Ξεκίνησαν νωρίς τα ανέκδοτα

Δίχως να χάσουν χρόνο τα «κανόνια» της Ολυμπιακής επικοινωνίας μας έκαναν να λιποθυμήσουμε από τα γέλια με αφορμή τον Στέφανο Καπίνο. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Ξεκίνησαν νωρίς τα ανέκδοτα

«Όταν έχεις μεγαλώσει κάπου δεν αφήνεις μια ομάδα αλλά μια οικογένεια.!!! Αιώνια πιστός.! Ευχαριστώ για όλα.!!!». Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του Ολυμπιακού, πλέον, Στέφανου Καπίνο όταν αποχαιρετούσε το Κορωπί για τη Μάιντς.

Το κακό γι αυτόν δεν είναι τα (αναμενόμενα) «γαλλικά» που του σέρνουν οι ομοϊδεάτες του στα social media μα ότι κι οι νέοι του πιστοί θυμούνται τις δηλώσεις παναθηναϊκοφροσύνης που έκανε αλλά και τους έξαλλους πανηγυρισμούς του πρόπερσι στο Καραϊσκάκης μετά το τρίτο τέρμα του Μεχντί Αμπέντ. Μ’ εξαίρεση τον Αντώνη Νικοπολίδη (που όσο ήταν στον Παναθηναϊκό ουδέποτε προσπάθησε να προσεταιριστεί την εξέδρα) η ιστορία φανερώνει ότι αθλητές με δηλωμένα πράσινα συναισθήματα δεν φτούρησαν εκεί κάτω.

Στο μπάσκετ ο Νίκος Οικονόμου αντιμετώπισε έντονη καχυποψία λόγω ενός τατουάζ με τριφύλλι που φερόταν να είχε «χτυπήσει» πάνω απ’ τον αστράγαλο. Στο βόλεϊ ουδείς κατανόησε τον λόγο της σύναψης συνεργασίας του «ερυθρόλευκου» ΤΑΠ με τον Άκη Χατζηαντωνίου, με τον «Χασίντο» ν’ αποτελεί  χρόνια τον αγαπημένο της εξέδρας.

Τον περασμένο Οκτώβρη ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν ο πρώτος στόχος για μπινελίκια/φτυσίματα μετά την πλάκα που τους σκάρωσε η παρέα του Διαμαντίδη στο κύπελλο, με τον νεαρό γκαρντ να έχει στιγματιστεί από τα πλάνα του φάιναλ φορ της Βαρκελώνης το 2011, αλλά και το εξώφυλλο της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ» πέρσι το καλοκαίρι όταν τον καλούσε να παίξει μπάσκετ, «σπίτι του». Τελείως αδιάφορος πέρασε στους Ολυμπιακούς κι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που από «στρατιώτης» του Παναθηναϊκού αποφάσισε να διαβεί απέναντι, καταστρέφοντας μια και καλή την καριέρα του που είχε αρχίσει από νωρίς να παίρνει την κατιούσα!

Για να δούμε τι θα συμβεί με τον πιτσιρικά με τους περισσότερους ν’ ανυπομονούν για τις πρώτες του δηλώσεις και το είδος του «ανοίγματος» που θα επιχειρήσει στους Τσουκαλάδες. ΗΔΗ βλέπουμε ότι ξεκίνησε η σπέκουλα για να πειστούν οι ερυθρόλευκοι ότι το παιδί είναι…φόλα Ολυμπιακός, χώρια το ανέκδοτο ότι (και καλά) ποτέ δεν είχε ψυχική επαφή με τον σύλλογο που 17 ετών τον εμπιστεύθηκε να υπερασπίσει την εστία του σε ντέρμπι στο Φάληρο.

Δημήτρης Στρατής
Δημήτρης Στρατής Για τον Δημήτρη Στρατή το panathinaikos24 αποτελεί το τρίτο πράσινο μετερίζι στο οποίο θ' ασχολείται με το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή του.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το balla.gr, συνεχίστηκε στο leoforos.gr, τώρα όντας ο 13ος (προφανώς σημαδιακό μιας κι ο αριθμός -για προφανείς λόγους- είναι ο αγαπημένος του) συνεργάτης του site θ' ασχολείται (σχεδόν) καθημερινά με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Θεωρεί τη γενιά του προνομιακή αφού έζησε live τα σπουδαιότερα επιτεύγματα των τμημάτων του κλαμπ, πλην Γουέμπλεϊ. Μια ζωή θα τον στοιχειώνει ο χαμένος προημιτελικός με την Πόρτο του Μουρίνιο το 2003 , όταν χάθηκε τελικός-φαντασίωση για όλους τους πράσινους πιστούς απανταχού Γης! Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε συναπάντημα ΠΑΟ και...Σέλτικ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ