ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλή ή κακή εξέλιξη;

Αν ο Καπίνο αποκτήθηκε για να γίνει φέτος αντι-Ρομπέρτο δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό «χαλά» τον Παναθηναϊκό ασχέτως των ενστάσεων για την ενέργεια του τέως πράσινου πορτιέρο.

Καλή ή κακή εξέλιξη;

Ασχέτως αν στους Παναθηναϊκούς «ξίνισε» η μεταγραφή Καπίνο στους άλλους, ο Έλληνας πορτιέρο απέχει σε θέμα κλάσης αυτή τη στιγμή απ’ τον Ρομπέρτο. Ο 21χρονος πορτιέρο είναι μεν μεγάλο ταλέντο αλλά τούτη την ώρα υστερεί του Ισπανού που είναι ο μόνος (μαζί με τον Τσόρι) ποδοσφαιριστής ο οποίος άνετα θ’ αγωνιζόταν βασικός στο τριφύλλι απ’ το ρόστερ των απέναντι.

Θεωρούμε δύσκολο να μην πήρε ο Καπίνο διαβεβαιώσεις πως προορίζεται για βασικός στον Πειραιά (με την πώληση του Ρομπέρτο να δείχνει πιο πιθανή από ποτέ), ειδάλλως ποιος ο λόγος να υποστεί τέτοια ψυχολογική ταλαιπωρία για να ενταχθεί σ’ ένα σωματείο που θα είναι ξανά «ρεζέρβα», μετά την περσινή του τραυματική εμπειρία στη Γερμανία;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.