Παρασκήνια

Σε πολύ καλό κλίμα η παρουσίαση

Σε πολύ καλό κλίμα η παρουσίαση

Τα πηγαδάκια ανάμεσα σε Ζέκα-Αλαφούζο, Καρέλη-Νίνη αλλά και τα...πειράγματα ανάμεσα σε Βόκολο και Εσιέν δείχνουν το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Είναι εμφανές από την προετοιμασία ότι το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι ίσως το καλύτερο των τελευταίων χρόνων. Η ομάδα πλέον εκπέμπει υγεία τόσο εξωτερικά όσο και στα θεμέλιά της και αυτό φάνηκε και στην σημερινή παρουσίαση της νέας φανέλας, με το κλίμα να είναι γιορτινό.

Με το τέλος λοιπόν της παρουσίασης και κατά τη διάρκεια του μπουφέ, σχηματίστηκαν διάφορα… πηγαδάκια μεταξύ παικτών αλλά και παραγόντων.

Αρχικά ο Κάρλος Ζέκα συνομιλούσε για λίγη ώρα με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Αλαφούζο, ενώ στην συνέχεια ο Νίνης με τον Καρέλη συζητούσαν σε πολύ εύθυμο κλίμα, χαζεύοντας στο κινητό τηλέφωνο του Ηρακλειώτη άσου.

Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν το πείραγμα του Βόκολου στον Εσιέν με τον πρώτο να… δοκιμάζει το φαγητό του δεύτερου και άπαντες να ξεσπούν σε γέλια. Τέλος πολλοί από τους ποδοσφαιριστές επέλεξαν να αγοράσουν τις νέες εμφανίσεις και άλλα δώρα όπως οι Πέτριτς και Κλωναρίδης, που έκαναν και μια βόλτα από τα παιδικά, όπου αγόρασαν κάποια είδη ρουχισμού για τα παιδιά τους.

Exit mobile version