ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Πρέπει να δουλέψουμε»

Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του μετά το τέλος της παρουσίασης τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά όλη τη χρονιά.

Ζέκα: «Πρέπει να δουλέψουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την συνεργασία με την Puma και τα όνειρα του για τη νέα φανέλα:

«Τα όνειρα μου είναι αυτά που έχει όποιος υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω με αυτή την εμφάνιση να σημειώσουμε επιτυχίες, να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι στόχοι της νέας σεζόν:

«Να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και να τα πάμε καλύτερα σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα και αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος.

Δεν πρέπει να το λέμε στα λόγια, πρέπει να δουλέψουμε και να το δείξουμε στο γήπεδο. Όπως είπα να σημειώσουμε νίκες και να προσφέρουμε κάτι καλό στους φίλους του Παναθηναϊκού».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.824 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν προτιμά κάποιον αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League:

«Δεν έχω κάποια προτίμηση, όλοι μπορεί να κληρωθούν με όλους. Θέλουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος, θέλουμε να τα πάμε καλά και να προκριθούμε».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Τριφυλλιού και αν θα είναι έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League:

«Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό τον σκοπό, τα προκριματικά. Όλοι πρέπει να είναι πανέτοιμοι, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Θέλουμε να τον πετύχουμε γιατί είναι σημαντικός για μας τους παίκτες, αλλά και τον σύλλογο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό τον στόχο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.