ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν… ενθουσιάστηκαν κιόλας

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε ένα επικοινωνιακό σάλεμα των υδάτων λόγω της μεταγραφικής του απραγίας ασχέτως αν οι φίλοι του δεν δείχνουν να… τρελαίνονται με τον Καπίνο.

Δεν… ενθουσιάστηκαν κιόλας

Από επικοινωνιακή άποψη ο Ολυμπιακός «τάραξε» τα νερά με την απόκτηση Καπίνο, πάνω που κάθε μεταγραφική κουβέντα είχε ατονήσει στο λιμάνι.

Με τον Παναθηναϊκό να έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του και να παίρνει εύσημα για τον προγραμματισμό του, οι Πειραιώτες αναζητούσαν ρελάνς, προκαλώντας στιγμιαία αναταραχή στο πράσινο στρατόπεδο. Μιλάμε ΜΟΝΟ για τον κόσμο της ομάδας φυσικά, αφού στο αγωνιστικό κομμάτι το τριφύλλι  έχει «δέσει τον γάιδαρό του» με τον Λουκ Στιλ που έχει μπροστά του τουλάχιστον άλλα 4-5 «καλά» χρόνια να προσφέρει.

Απεναντίας με μια πρώτη ματιά στο social media και τα Μέσα του Ολυμπιακού καταλαβαίνεις πως ο ερχομός Καπίνο μόνο θύελλα ενθουσιασμού δεν ξεσήκωσε, άπαξ κι ο ερχομός του συνδυάζεται με την σίγουρη (;) πώληση του σταρ Ρομπέρτο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.