ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ικανοποίηση για Σάντσεθ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι απολύτως ικανοποιημένοι με τον Σέρχιο Σάντσεθ καθώς ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις των προκριματικών.

Ικανοποίηση για Σάντσεθ

Ο 29χρονος Καταλανός έχει ικανοποιήσει κάτι παραπάνω από απόλυτα τον Γιάννη Αναστασίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό ενώ στην πρόβα τζενεράλε με την Ουντινέζε αναμένεται να είναι βασικός στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Ταυλαρίδη.

Ο Αναστασίου είναι απόλυτα ευχαριστημένος και παρουσιάζεται έτοιμος να τον εμπιστευτεί χρίζοντας τον βασικό στα προκριματικά του Champions League. Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να πιέσουν τον έτερο Ισπανό της ομάδας, Νάνο. Ο μπακ του Παναθηναϊκού ακολουθεί συντηρητική αγωγή αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος για τα προκριματικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...