Ποδόσφαιρο

Ομοιότητες της «εγκληματικής» με την υπόθεση Φενέρ καταγγέλλει η Telegraph

Τα... άπλυτα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της «εγκληματικής οργάνωσης» σχολιάζει η έγκυρη βρετανική εφημερίδα Telegraph, η οποία συνδέει την ελληνική υπόθεση με εκείνη του σκανδάλου που άφησε τη Φενερμπαχτσέ εκτός Ευρώπης. Τι λέει για Σαρρή, Μαρινάκη, Θεοδωρίδη, Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης.

Ο δημοσιογράφος της Telegraph, Μπεν Ράμσμπι, καταγράφει λεπτομερώς τις εξελίξεις με την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στην Ελλάδα, τονίζοντας πως εκτός από την οικονομία, και το ποδόσφαιρο της Ελλάδας περνάει μία ταραχώδη περίοδο. Η έγκυρη βρετανική εφημερίδα επικεντρώνεται στην εμπλοκή του πρώην Προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, καθώς και σε αυτήν του Πρόεδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τη στιγμή που φέρνει σε παραλληλισμό την υπόθεση του σκανδάλου της Φενερμπαχτσέ με αυτή του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας την πιθανότητα αποκλεισμού των «ερυθρολεύκων» από το Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα το ρεπορτάζ της Telegraph διερωτάται για τον ρόλο της παρουσίας του Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην υπόθεση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η Telegraph, η οποία πουλάει καθημερινά περισσότερα από 500.000 φύλλα(!), αναφέρει: «Δεδομένου του ότι η οικονομία της μπορεί να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή, η Ελλάδα πιθανότατα να έχει σημαντικότερα πράγματα να ανησυχεί από την κρίση που έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο της χώρας τους τελευταίους μήνες. Ήδη το σκάνδαλο που έχει χτυπήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί ένα καλό βαρόμετρο για το μεγάλο χάος στο οποίο έχει περιέλθει το λίκνο της δημοκρατίας. Δεκάδες υψηλόβαθμα στελέχη του ποδοσφαίρου της Ελλάδας βρίσκονται κατηγορούμενα για το αναμφισβήτητα πιο σοβαρό έγκλημα, αν αποδειχθεί, στημένων αγώνων που έχει ποτέ διαπραχθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

Exit mobile version