ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ταλαιπωρία» στο πρόσφατο Τop16

Ο Αλεξ Τάιους έχει «βασανίσει» τον Παναθηναϊκό όποτε τον βρήκε απέναντι.

«Ταλαιπωρία» στο πρόσφατο Τop16

Πολύ λογικό μας φαίνεται να λοξοκοιτά ο Παναθηναϊκός προς την πλευρά του Αλεξ Τάιους. Ο Αμερικανός -κατά την ταπεινή μας άποψη -είναι προτιμότερος από τον 33χρονο, Στέφαν Λάσμε.

Στους περισσότερους ο αθλητικός σέντερ «γυάλισε» το 2014 όντας από τους κορυφαίους της Μακάμπι ως την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Στο φάιναλ φορ ο αθλητής ήταν «από άλλο πλανήτη» απέναντι στις πανίσχυρες ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από εκείνα τα καταπληκτικά παιχνίδια ανέβασε το status του αγωνιστικά κι οικονομικά, μετρώντας απέναντι σε Ρώσους, Ισπανούς φοβερούς μ.ο (11 πόντους με 67% στα δίποντα, 8 ριμπάουντ και 3 μπλοκ!) Το σύγχρονο μπάσκετ στην Ευρώπη ανεβάζει όλο και περισσότερο τις ταχύτητες, τα «πόδια» είναι το παν και πληρώνονται αδρά. Σκεφτείτε σε περίπτωση ολοκλήρωσης της μεταγραφής να ταιριάξει ο λεγάμενος με τον Τζέιμς Γκιστ!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην προηγούμενη Ευρωλίγκα, πάντως, οι παίκτες του Ιβάνοβιτς είδαν τον 27χρονο να «ίπταται» από πάνω τους στο Top-16. Στην Αθήνα (30 Δεκέμβρη) ο παίκτης είχε σε 31 λεπτά 14 πόντους (7/10 σουτ), 3 κοψίματα και 11 ριμπάουντ, ενώ στη ΝΟΚΙΑ Αrena (26.2) σε 20 λεπτά μέτρησε 10 πόντους (με 3/5 σουτ) και 5 ριμπάουντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...