ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φύσσας: «Να είμαστε προσεκτικοί»

Η Κλαμπ Μπριζ είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Τάκη Φύσσα να κρατάει χαμηλούς τόνους.

Φύσσας: «Να είμαστε προσεκτικοί»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «πρασίνων», μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM, τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα για δύο δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στους επικίνδυνους Βέλγους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Φύσσα:

Για την κλήρωση με την Κλαμπ Μπριζ:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως σε αυτές τις περιπτώσεις δε πρέπει να λέμε πολλά λόγια. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, υπάρχουν πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να δουλέψουμε καλά για να τα καταφέρουμε. Η πρόκριση στον επόμενο γύρο είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει να φανούμε πανέτοιμοι και να ετοιμάσουμε όλες τις λεπτομέρειες».

Για το πρόσφατο φιλικό με τους Βέλγους:

«Υπήρχε μία οργάνωση για αυτό και παίξαμε με Μπριζ και με Άγιαξ στην προετοιμασία. Είναι καλό που κάναμε φιλικό απέναντί της σίγουρα. Ο προπονητής θα δει τα υπέρ και τα κατά και θα ετοιμάσει αναλόγως το πλάνο. Δε πρέπει να μας ξεγελάει η κλήρωση. Η Μπριζ έκανε μία πολύ καλή πορεία πέρυσι στην Ευρώπη και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Έχει τον ίδιο προπονητή και αγωνιστικό ρυθμό. Εύχομαι με τον ενθουσιασμό που έχουμε να δείξουμε πως είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και να προκριθούμε. Προτιμούσα να γίνει το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα. Θεωρώ πως αυτό είναι καλό γιατί ο κόσμος θα μας βοηθήσει πολύ».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αν θα αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία της η ομάδα:

«Ο Παναθηναϊκός κράτησε τον «κορμό» του και έκανε νέες προσθήκες στις θέσεις που είχε πρόβλημα. Τις κάναμε γρήγορα για να έχει ο προπονητής πολλές λύσεις και να μην… τρέχει τη τελευταία στιγμή. Δεν σημαίνει ότι όλα τα έχουμε κάνει στην εντέλεια, αλλά αν οι παίκτες μας είναι υγιείς θα παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...