ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Μπορεί ο Παναθηναϊκός»

Ο Στέργος Μαρίνος σε δηλώσεις του στον Σπορ fm 94,6 τόνισε ότι η Μπριζ είναι δύσκολη ομάδα αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να την ξεπεράσει.

«Μπορεί ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά, ο Στέργος Μαρίνος μίλησε στο Σπορ Fm 94,6:

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού: «Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες. Είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν παύει να αποτελεί μία δύσκολη ομάδα. Ξέρουν και στον Παναθηναϊκό με τι έχουν να κάνουν, αφού αντιμετώπισαν την Μπριζ. Πιστεύω πως έχει πιθανότητες να περάσει. Είναι πάντως πολύ καλύτερη ομάδα από τη Σταντάρ Λιέγης που αντιμετώπισε πέρσι ο Παναθηναϊκός».

Σχετικά με τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός από την Μπριζ: «Πρέπει να προσέξει πολλά πράγματα. Το καλό είναι πως είναι αρχή της περιόδου και καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Η Μπριζ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, παίζει πολύ επιθετικά, θέλει να έχει την κατοχή και διαθέτει παίκτες που πάνε στο ένας με έναν. Κατά τη γνώμη μου ήταν η καλύτερη ομάδα στο Βέλγιο την περασμένη σεζόν, αλλά στα play offs της βγήκε η κούραση».

Αναφορικά με τις αλλαγές στην Μπριζ το καλοκαίρι: «Απέκτησε τον Βάνακεν από τη Λόκερεν, έναν πολύ καλό μεσοεπιθετικό. Πιστεύω πως θα στηριχτεί περισσότερο στον περσινό κορμό».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.268 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις αδυναμίες της Μπριζ: «Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά, ειδικά στα play offs σε κανένα παιχνίδι δεν μπήκε δυνατά και σχεδόν σε όλα κυνηγούσε στο σκορ. Δεν ξέρω αν είναι έλλειψη συγκέντρωσης ή κάτι άλλο, αλλά γενικά δεν μπαίνει από το πρώτο λεπτό δυνατά στα παιχνίδια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.