ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέα αρχή για το τμήμα στίβου (pics)

Το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο, στοχεύει και πάλι ψηλά και κατεβαίνει με οκτώ αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στις 25 και 26 Ιουλίου.

Νέα αρχή για το τμήμα στίβου (pics)

Με πολύ καλούς αθλητές και κυρίως θέληση, γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να πάει ψηλά και πάλι το τμήμα του στίβου. Κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις των αθλητών στην εφημερίδα «Πράσινη», όπου υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τον σύλλογο.

Οι αθλητές από τους οποίους θα εκπροσωπηθεί ο Παναθηναϊκός είναι οι:  Παναγιώτη Λάσκαρη (άλμα επί κοντώ), Έλενα Λεβεντάκη (5.000 μέτρα), Χριστίνα Μαρούδα (100 μέτρα εμπόδια),Πηγή Σταυροπούλου (μήκος) και η ομάδα σκυταλοδρομίας (Παναγιώτης Αλαμπρίτης, Παναγιώτης Θανάσουλας, Χρήστος Κοσμίδης και Λουκάς Κιμπεζής).

Προπονητές του τμήματος είναι οι κύριοι Αποστόλης Μόσχος και Ζήσης Κουρέλος.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.700 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δηλώσεις των αθλητών:

Δημήτρης Αλαμπρίτης: «Εγώ είμαι δεκαθλητής  ωστόσο όπου και να κατέβω θα δώσω και τη ψυχή μου. Θα δώσω μάχη για να πλασαριστώ εγώ και οι συναθλητές μου όσο το δυνατόν ψηλότερα για να δώσουμε βαθμούς στον Σύλλογο μας».

Χριστίνα Μαρούδα: «Μπορεί να είμαι επταθλήτρια όμως θα κατέβω στα 100 μέτρα εμπόδια και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Ξέρω ότι υπάρχουν πολύ δυνατές αθλήτριες στο συγκεκριμένο αγώνισμα όμως και εγώ προετοιμάζομαι για να δώσω τη μάχη μου. Στόχος μου είναι να κάνω έναν καλό χρόνο και να αναρριχηθώ όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Έλενα Λεβεντάκη: «Σίγουρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι μια δύσκολα και ταυτόχρονα απαιτητική διοργάνωση. Θέλω  να κάνω μια καλή παρουσία με έναν  καλό χρόνο και σίγουρα να είμαι  μέσα στην πρώτη δεκάδα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα με πολλούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να μην περιοριστώ στην… επιτυχία της συμμετοχής».

Πηγή Σταυροπούλου: «Είχα μια δύσκολη χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς που με άφησαν πίσω παρόλα αυτά όμως θα το παλέψω. Είχα το όριο  με 5.65 μ.  και θα κάνω κατάθεση ψυχής. Ο στίβος είναι τρόπος ζωής για εμένα και θα το παλέψω».

Σε διοικητικό επίπεδο ο πιστός στρατιώτης του συλλόγου, Δημήτρης Ρήγας συνεχίζει τις προσπάθειες και τις ενέργειες ώστε το τμήμα να επιστρέψει εκεί που του αξίζει.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το τμήμα στίβου δέχεται εγγραφές στις ακαδημίες του και για τον μήνα Ιούλιο. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 25 Ιουλίου και θα ξεκινήσουν και πάλι από Σεπτέμβριο με το άνοιγμα των σχολείων, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο τέλος καλοκαιριού. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6947999124 και 210-6444401-2.

Στίβος Παναθηναϊκός
Στίβος Παναθηναϊκός
Στίβος Παναθηναϊκός
Στίβος Παναθηναϊκός
Στίβος Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.