ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Μεγάλος σύλλογος ο ΠΑΟ»!

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα... ανακοίνωσε, επί της ουσίας, τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, με τιτίβισμά του στο twitter. Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Ραντούλιτσα: «Μεγάλος σύλλογος ο ΠΑΟ»!

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Panathinaikos24,gr, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν πολύ κοντά στην Παναθηναϊκό. Πλέον, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να γίνει ο παίκτης μέλος της πράσινης οικογένειας ο Σέρβος σέντερ και να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

O ίδιος το επιβεβαίωσε, με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. «Επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό τα επόμενα δυο χρόνια. Μεγάλος σύλλογος, μεγάλη ομάδα» ήταν το μήνυμα του Σέρβου, που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του εξάστερου!

Ο Ραντούλιτσα, ένας από τους καλυτερους σέντερ της Ευρώπης, θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τους Σάσα Πάβλοβιτς και Νικ Καλάθη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να κάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια και πάλι τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη και το αποδεικνύει με τις κινήσεις του. Κι έρχονται κι άλλα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.