Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει ταύρος ο Εσιέν!

Μικρή επέμβαση θα κάνει στο Μόναχο ο Μάικλ Εσιέν, προκειμένου σε ένα μήνα να είναι απολύτως έτοιμος να δείξει την αξία του στο γήπεδο!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, που ήθελαν τον Μίκαελ Εσιέν να ταξιδεύει στην Γερμανία, ώστε να κάνει μικρή επέμβαση και να λύσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Ο Γκανέζος μέσος θα ταξιδέψει στο Μόναχο και την Τετάρτη θα υποβληθεί σε επεμβατική θεραπεία. Πρόκειται για μια μικρή θεραπεία, προκειμένου η υποτροπή που είχε να ξεπεραστεί.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι την επομένη ο Γκανέζος θα επιστρέψει στην Αθήνα. Σε έναν μήνα θα είναι απολύτως έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από συζήτηση που είχε ο ίδιος ο παίκτης, με το τεχνικό επιτελείο και υπάρχει σιγουριά πως ο Εσιέν μετά από την επέμβαση θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Αλλωστε, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει… υπογράψει συμβόλαιο για ένα μήνα, αλλά για δυο χρόνια και σκοπός των ανθρώπων της ομάδας είναι να προστατεύσουν τώρα αυτή την τόσο μεγάλη επένδυση.

Exit mobile version