ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουχούμης: «Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση απέναντι στην Μπριζ, αν παρουσιαστεί πιο ώριμος και συγκεντρωμένος από πέρυσι, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Διαμαντής Χουχούμης.

Χουχούμης: «Έτσι θα πάρουμε την πρόκριση»

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Διονύση Δεσύλλα, ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην Μπριζ, σχολίασε τις διαφορές του φιλικού σε σχέση με τα παιχνίδια που έρχονται και πρόσθεσε πως η καλή προετοιμασία της ομάδας θα φανεί στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντή Χουχούμη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Διονύση Δεσύλλα:

Διαμαντή, ο Παναθηναϊκός έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στη φιλική νίκη με τον Λεβαδειακό… Ποιο το σχόλιό σου για το ματς;

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι στο οποίο… ξεμπουκώσαμε και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο φιλικό αγώνα με την Ουντινέζε».

Και βεβαίως έρχονται τα παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μια ομάδα που την αντιμετωπίσατε σε φιλικό. Πως κρίνεις την κλήρωση;

«Εχουμε μια εικόνα για τον αντίπαλο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, την Κλαμπ Μπριζ. Είναι σίγουρα μία καλή ομάδα αλλά ένα επίσημο παιχνίδι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ένα φιλικό και εμείς αυτό που θα κοιτάξουμε από την πλευρά μας θα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει τακτικά και να κερδίσουμε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος γι’ αυτά τα κρίσιμα ματς;

«Έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας και η ομάδα είναι ήδη πιο έτοιμη σχέση με την προετοιμασία στην Ολλανδία και νομίζω ότι αυτό θα φανεί και στη συνέχεια».

Διαμαντή, η ομάδα φέτος δείχνει πιο ώριμη και φυσικά ανεβασμένη ποιοτικά με τις μεταγραφές. Θεωρείς ότι με τα παραπάνω, αλλά και με βάση το περσινό «μάθημα» από τη Σταντάρ Λιέγης, τώρα μπορεί να έρθει η πρόκριση;

«Σίγουρα, αυτό ισχύει. Εχουμε ενισχυθεί. Πέρσι η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες στις αναμετρήσεις με την Σταντάρ Λιέγης. Φέτος πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο ώριμοι και πιστεύω πως έτσι θα πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...