ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Γαλανόλευκη» και «πράσινη» σημαία ψηλά! (pics)

Οι καταδύτες του Παναθηναϊκού, Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος επέστρεψαν με έξι μετάλλια στις αποσκευές τους, από το Μεσογειακό Κύπελλο στην Κοζέντσα της Ιταλίας, με την ελληνική αποστολή να κατακτά την 3η θέση συνολικά στη διοργάνωση.

«Γαλανόλευκη» και «πράσινη» σημαία ψηλά! (pics)

Αναλυτικά:

«Σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία!

Με έξι μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν από το μεσογειακό κύπελλο στην Κοζέντσα της Ιταλίας οι καταδύτες μας Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος.Οι πρωταθλητές μας κατάφεραν για μια ακόμα φορά να μας κάνουν υπερήφανους ανεβαίνοντας στα ψηλότερα σκαλιά του βάθρου σε μια διεθνή διοργάνωση.

Την καλύτερη αρχή έκαναν οι καταδύτες μας την Παρασκευή καθώς στην έναρξη των αγώνων ο Νικόλας κατέκτησε την πρώτη θέση στα σταθερά και ο Θάνος τη δεύτερη θέση στα 3μ κάνοντας φανερές τις προθέσεις τους. Η συνέχεια αποδείχτηκε ανάλογη τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με τον Νικόλα να κατακτά τη δεύτερη θέση στο 1μ και την πρώτη θέση στα 3 μέτρα και τον Θάνο την πρώτη θέση στα σταθερά και τη δεύτερη θέση στο 1μ.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρουσία της Ελληνικής αποστολής ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς κατέκτησε την τρίτη θέση στη γενική βαθμολογία της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας: Νίκος Μόλβαλης (Β’ κατηγορίας) 1η θέση Τραμπολίνο 3μ 1η θέση Σταθερά 2η θέση Τραμπολίνο 1μ Θάνος Τσιρίκος (Γ’ κατηγορίας) 1η θέση Σταθερά 2η θέση Τραμπολίνο 1μ 2η θέση Τραμπολίνο 3μ Τα θερμότερα συγχαρητήριά μας στους αθλητές μας και στους προπονητές τους!».

panathinaikos24.gr-Μεσογειακό κύπελλο Ιταλία Μόλβαλης Τσιρίκος
panathinaikos24.gr-Μεσογειακό κύπελλο Ιταλία Μόλβαλης Τσιρίκος
panathinaikos24.gr-Μεσογειακό κύπελλο Ιταλία Μόλβαλης Τσιρίκος
panathinaikos24.gr-Μεσογειακό κύπελλο Ιταλία Μόλβαλης Τσιρίκος

Σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία!Με έξι μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν από το μεσογειακό κύπελλο στην Κοζ…

Posted by ΠΑΟ aquatics on Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.