ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπράβο σε όλους! (pic)

Με τη συνδρομή και του Panathinaikos24.gr, μεταξύ άλλων, ο μικρός Ένυ, κατάφερε να πάρει το αναπηρικό αμαξίδιο που χρειαζόταν. Όλοι δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Μπράβο σε όλους! (pic)

Μέσω του Charity Idols, ένα μικρό παιδί που χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο ένα αναπηρικό αμαξίδιο, κατάφερε, να το αποκτήσει, σε μια εποχή που η ανθρωπιά… σπανίζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Αναλυτικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σήμερα παραδόθηκε στον φίλο μας Ένυ, το αναπηρικό αμαξίδιο που χρειαζόταν. Αποστολή εξετελέσθη! Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που από το υστέρημα σας, χαρίζετε αισιοδοξία, χαμόγελα και θετική ενέργεια σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ευχαριστούμε:

Τις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Άρη, Παναιτωλικού και Πλατανιά. Τους αθλητές, Δ. Σαλπιγγίδη, Β. Μόρα, Ν. Καρέλη, Β. Λαμπρόπουλο, Γ. Ζησόπουλο, Σ. Τσουκαλά, Φ. Χαβίτο, Χ. Καρυπίδη, Μ. Κριπιντίρη και Β. Σίμτσακ. Την Hellas Direct, το Panathinaikos24.gr, το εστιατόριο Κύμα στο Μάλεμε και τον Σύλλογο Συνάνθρωπο στα Χανιά. Τους Ν. Γκάνο, Π. Τσαουσίδη, Κ. Τσίκνα, Μ. Απτζόγλου, Ν. Μαυρογένη, Α. Μαυρογένη, Γ. Μαυρογένη, Σ. Σταματάκη και Β.Ευαγγελίδη. Τέλος ευχαριστούμε τον Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων “Αγάπη για Ζωή” για την αγαστή συνεργασία και υποσχόμαστε ότι και στο μέλλον θα αναλάβουμε αντίστοιχες αποστολές».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σήμερα παραδόθηκε στον φίλο μας Ένυ, το αναπηρικό αμαξίδιο που χρε…

Posted by CharityIdols on Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...