Μέσω του Charity Idols, ένα μικρό παιδί που χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο ένα αναπηρικό αμαξίδιο, κατάφερε, να το αποκτήσει, σε μια εποχή που η ανθρωπιά… σπανίζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!

Αναλυτικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σήμερα παραδόθηκε στον φίλο μας Ένυ, το αναπηρικό αμαξίδιο που χρειαζόταν. Αποστολή εξετελέσθη! Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που από το υστέρημα σας, χαρίζετε αισιοδοξία, χαμόγελα και θετική ενέργεια σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ευχαριστούμε:

Τις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Άρη, Παναιτωλικού και Πλατανιά.
Τους αθλητές, Δ. Σαλπιγγίδη, Β. Μόρα, Ν. Καρέλη, Β. Λαμπρόπουλο, Γ. Ζησόπουλο, Σ. Τσουκαλά, Φ. Χαβίτο, Χ. Καρυπίδη, Μ. Κριπιντίρη και Β. Σίμτσακ. Την Hellas Direct, το Panathinaikos24.
gr, το εστιατόριο Κύμα στο Μάλεμε και τον Σύλλογο Συνάνθρωπο στα Χανιά. Τους Ν. Γκάνο, Π. Τσαουσίδη, Κ. Τσίκνα, Μ. Απτζόγλου, Ν. Μαυρογένη, Α. Μαυρογένη, Γ. Μαυρογένη, Σ. Σταματάκη και Β.Ευαγγελίδη.
Τέλος ευχαριστούμε τον Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων «Αγάπη για Ζωή» για την αγαστή συνεργασία και υποσχόμαστε ότι και στο μέλλον θα αναλάβουμε αντίστοιχες αποστολές
».

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σήμερα παραδόθηκε στον φίλο μας Ένυ, το αναπηρικό αμαξίδιο που χρε…

Posted by CharityIdols on Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Ενότητες