ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξανά η Ιντερπόλ για Μαρινάκη, στημένα και εγκληματική

Στην εβδομαδιαία ανασκόπηση του παγκόσμιου τύπου σχετικά με θέματα που αφορούν την ακεραιότητα στον αθλητισμό, η Ιντερπόλ αναφέρει πρώτα την έρευνα στην Ελλάδα για τα στημένα ματς σύμφωνα με το τελευταίο άρθρο που δημοσίευσε η αγγλική Telegraph.

Ξανά η Ιντερπόλ για Μαρινάκη, στημένα και εγκληματική

Στην έρευνα που διεξάγεται στην Ελλάδα σχετικά με το σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών εστιάζει εκ νέου η Ιντερπόλ στην εβδομαδιαία ανασκόπηση (για την εβδομάδα 13-19 Ιουλίου) του παγκόσμιου τύπου σε ότι αφορά θέματα ακεραιότητας στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.