ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λούντζης: «Θα τονωθεί η ψυχολογία μας»

Για την καλή ψυχολογία της Εθνικής εφήβων, αλλά και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, μίλησε ο Μιχάλης Λούντζης.

Λούντζης: «Θα τονωθεί η ψυχολογία μας»

Η Εθνική εφήβων προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δίνοντας δυνατά φιλικά και μετά τη σημερινή νίκη επί της Σερβίας, ο Μιχάλης Λούντζης τόνισε πως η ψυχολογία μετά από τις φιλικές νίκες παραμένει υψηλή και για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μπήκαμε πολύ πιο δυναμικά σε σχέση με το παιχνίδι με την Γαλλία. Χθες είχαμε μπει νωθροί, όμως σήμερα από το πρώτο δευτερόλεπτο πέφταμε για τις διεκδικούμενες μπάλες, τρέχαμε στην άμυνα, ματώναμε για κάθε φάση και δικαιωθήκαμε με την άνετη νίκη.

Σίγουρα θα μας βοηθήσει ψυχολογικά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στην συνέχεια. Θα ανέβει η ψυχολογία. Όμως, αυτά τα φιλικά δεν σημασία όσον αφορά το αποτέλεσμα, γίνονται για να βρεθούμε λίγο ως ομάδα και να δούμε που βρισκόμαστε. Την Πέμπτη αρχίζουν τα κανονικά παιχνίδια που έχουν την σημασία τους. Περιμένουμε ο κόσμος να συνεχίσει να είναι το ίδιο θερμός και να έρχεται να μας υποστηρίζει».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...