ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θάνατος… μυστήριο του φερόμενου ως αρχηγού διακίνησης του Noor 1

Πέπλο μυστηρίου, καλύπτει τον θάνατο ενός Τούρκου κρατούμενου στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο εν λόγω κρατούμενος φερόταν ως ο αρχηγός της διακίνησης δύο τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor-1-από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα- που αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο!

Θάνατος… μυστήριο του φερόμενου ως αρχηγού διακίνησης του Noor 1

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το www.tovima.gr, ο θάνατος προήλθε λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των ανακρίσεων της υπόθεσης .

O Τούρκος που είχε κινητικά προβλήματα εκ γενετής είχε συλληφθεί από την πρώτη φαση των ερευνών στην Αθήνα. Ο αποθανών σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε καθοδηγητικό  ρόλο στην μεταφορά της ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο, στο ξέπλυμα χρήματος στην Ελλάδα ενώ συνεργαζόταν με ομοεθνείς του που διέμεναν στο Βελγιο.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες είχε    μεταφερθεί, προ μερικών ημερών ,με αίτημα του από την Ε Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού στο νοσοκομείο κρατουμένων με επίκληση σοβαρού προβλήματος υγείας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως εκεί, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, είχε κανονίσει συνάντηση με ομοεθνή του κρατούμενο με άγνωστο περιεχόμενο συζήτησης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν επιβεβαιώθηκε ότι αντιμετώπιζε κρίσιμο πρόβλημα υγείας, ενώ μετά τον θάνατό του επιχειρείται να διερευνηθεί ποιό ήταν το θέμα της επαφής του με συγκρατούμενο του.  Σημειώνεται ότι στην υπόθεση  του Noor-1 o αριθμός των κατηγορουμένων επιχειρηματιών προσεγγίζει τα 40 άτομα, ενώ έχουν υπάρξει καταγγελίες για απειλές κι εκβιάσεις σε βάρος εμπλεκομένων της υπόθεσης.

Πηγή: tovima.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.