ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλείνει Μπολάτ η Μπριζ

Μετά την πώληση του βασικού τερματοφύλακα της, Ράιαν, η Μπριζ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τούρκου Σινάν Μπολάτ.

Κλείνει Μπολάτ η Μπριζ

Η παραχώρηση του Ράιαν στην Βαλένθια δημιούργησε αντιδράσεις από τον κόσμο της Μπριζ. Έτσι η Βελγική ομάδα κινείται για την απόκτηση του Σινάν Μπολάτ και είναι πολύ κοντά στο να το καταφέρει μάλιστα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, ο Σινάν Μπολάτ είναι ήδη στο Μπριζ έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του με την αντίπαλο του «τριφυλλιού» στα προκριματικά του Champions League.

Ο Τούρκος τερματοφύλακας έχει αρκετές παραστάσεις στην καριέρα του. Πιο συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε Γάνδη και Σταντάρ Λιέγης, ενώ έκανε καλή καριέρα και σε Πόρτο, Καϊσέρισπορ και Γαλατάσαραϊ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.