ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΟ και για Χέντριξ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, ο Παναθηναϊκός κάνει κινήσεις για την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Ρίτσαρντ Χέντριξ, ο οποίος είναι μαζί με τον Σαλάχ Μεζρί στην κορυφή της λίστας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΑΟ και για Χέντριξ!

Τη ρακέτα του με τον Ρίτσαρντ Χέντριξ θέλει να ενισχύσει ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, οι «πράσινοι» κινούνται για να κάνουν δικό τους τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ, που τα τελευταία δυο χρόνια έπαιξε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν! Το «τριφύλλι» θέλει τον παίκτη και τις τελευταίες ώρες δίνει «μάχη» με τη Μάλαγα για να τον κάνει δικό του.

Ο 28χρονος μπασκετμπολίστας είναι αυτή τη στιγμή μαζί με τον Τυνήσιο σέντερ, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, Σαλάχ Μεζρί, στην κορυφή της λίστας και ένας από τους δυο θα αποκτηθεί.

Ο Χέντριξ είναι απόφοιτος του κολλεγίου της Αλαμπάμα και εκτός από τη Λοκομοτίβ έχει αγωνιστεί, επίσης, στους Ντακότα Γουίζαρντς, Γρανάδα, Μακάμπι και Αρμάνι Μιλάνο. Πρόκειται, για μια εξαιρετική περίπτωση, την οποία ο Παναθηναϊκός παλεύει.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.430 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...