ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο ευρωπαϊκό με λεφτά του Σειρηνάκη

Ότι θα χρηματοδοτούσε ο Σειρηνάκης την αποστολή Έλληνα αθλητή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Και όμως συμβαίνει.

Στο ευρωπαϊκό με λεφτά του Σειρηνάκη | panathinaikos24.gr

Τα capital controls έχουν επηρεάσει το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Ακόμα και επιχειρηματίες σαν τον Δημήτρη Σειρηνάκη. Οι περισσότεροι, βέβαια, είχαν κάνει τα κουμάντα τους πριν επιβληθούν περιορισμοί στα ποσά ανάληψης από τα ATM. Αλλά και έτσι, όσοι θέλουν βρίσκουν τρόπο να στηρίξουν τον αθλητισμό. Ο Σειρηνάκης φαίνεται ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic)
Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic) 3.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τη λήξη της τραπεζικής αργίας, ο επιχειρηματίας έβαλε το χέρι στην τσέπη και έδωσε ένα ποσό για να μπορέσει να ταξιδέψει ο Θοδωρής Ριτζάκης στη Σόφια για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών στην πυγμαχία στις 6 Αυγούστου.

Έπειτα από χρόνια στέλνει ο Παναθηναϊκός έναν αθλητή του σε μία διεθνή διοργάνωση, αλλά η έλλειψη χρημάτων και πολύ περισσότερο ρευστού έβαλαν σοβαρά εμπόδια στον δρόμο του πρωταθλητή στα 69 κιλά προς την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Μέχρι που έδωσαν λύση ο Σειρηνάκης, αλλά και ένας άλλος επιχειρηματίας, ο Βασίλης Καλέας. Μαζί με ένα πρακτορείο ταξιδίων κάλυψαν και τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή του Ριτζάκη και του προπονητή του στον Παναθηναϊκό, του Γιάννη Αϊδινιώτη.

Τουλάχιστον αυτοί επιλέγουν να χρηματοδοτούν αθλητές και όχι τηλεμαϊντανούς…

Πηγή: sportsfeed.gr

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close