ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο ευρωπαϊκό με λεφτά του Σειρηνάκη

Ότι θα χρηματοδοτούσε ο Σειρηνάκης την αποστολή Έλληνα αθλητή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Και όμως συμβαίνει.

Στο ευρωπαϊκό με λεφτά του Σειρηνάκη

Τα capital controls έχουν επηρεάσει το σύνολο των Ελλήνων πολιτών. Ακόμα και επιχειρηματίες σαν τον Δημήτρη Σειρηνάκη. Οι περισσότεροι, βέβαια, είχαν κάνει τα κουμάντα τους πριν επιβληθούν περιορισμοί στα ποσά ανάληψης από τα ATM. Αλλά και έτσι, όσοι θέλουν βρίσκουν τρόπο να στηρίξουν τον αθλητισμό. Ο Σειρηνάκης φαίνεται ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Με τη λήξη της τραπεζικής αργίας, ο επιχειρηματίας έβαλε το χέρι στην τσέπη και έδωσε ένα ποσό για να μπορέσει να ταξιδέψει ο Θοδωρής Ριτζάκης στη Σόφια για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών στην πυγμαχία στις 6 Αυγούστου.

Έπειτα από χρόνια στέλνει ο Παναθηναϊκός έναν αθλητή του σε μία διεθνή διοργάνωση, αλλά η έλλειψη χρημάτων και πολύ περισσότερο ρευστού έβαλαν σοβαρά εμπόδια στον δρόμο του πρωταθλητή στα 69 κιλά προς την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Μέχρι που έδωσαν λύση ο Σειρηνάκης, αλλά και ένας άλλος επιχειρηματίας, ο Βασίλης Καλέας. Μαζί με ένα πρακτορείο ταξιδίων κάλυψαν και τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή του Ριτζάκη και του προπονητή του στον Παναθηναϊκό, του Γιάννη Αϊδινιώτη.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τουλάχιστον αυτοί επιλέγουν να χρηματοδοτούν αθλητές και όχι τηλεμαϊντανούς…

Πηγή: sportsfeed.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.