ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πρώτο φιλικό για τους Νέους

Την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, θα αντιμετωπίσει οι Νέοι του «τριφυλλιού» στο πρώτο φιλικό τεστ της προετοιμασίας τους.

Πρώτο φιλικό για τους Νέους

Με αμείωτο ρυθμό και χωρίς προβλήματα, συνεχίζεται η προετοιμασία των Νέων του «τριφυλλιού» που έκλεισαν και το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τους.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 01/08, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης».

Από την προετοιμασία του «τριφυλλιού» λείπει τις τελευταίες ημέρες ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος μετά από συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Σαμαρά, εξασφάλισε επιπλέον άδεια μέχρι τις 3 του μήνα.

Παράλληλα με τους νέους, την πρώτη τους συγκέντρωση στο Κορωπί, θα έχει σήμερα και η Κ17, καθώς θα βρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να πραγματοποιήσουν  τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ την Παρασκευή (24/07), θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους, υπό το βλέμμα των Κώστα Φραντζέσκου και Χένκ Χέρντερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ