ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αγγελοπούλου: «Με κέρδισε ο κόσμος του Παναθηναϊκού»!

Η νέα παίκτρια στο βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Μαριώτα Αγγελοπούλου, μιλάει στο panathinaikos24.gr για την απόφασή της να βάλει τα πράσινα και υποκλίνεται στους φίλους του «τριφυλλιού»!

Αγγελοπούλου: «Με κέρδισε ο κόσμος του Παναθηναϊκού»!

Μία… γεύση από τη εξέδρα -ήταν αρκετή- για να καταλάβει την αγάπη που τρέφει ο  κόσμος του Παναθηναϊκού για την ομάδα. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που την έκαναν να πει -αμέσως- το ναι, ήταν και αυτός!

Ο λόγος για την Μαριώτα Αγγελοπούλου, η οποία ανήκει -πλέον- και με τη… βούλα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, χαρακτηρίζοντας τιμητική την πρόταση που της έγινε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, η 23χρονη ακραία εξέφρασε την ευχαρίστηση της, γι αυτή την μεγάλη ευκαιρία -όπως χαρακτήρισε- που της δόθηκε και αυτό που… υποσχέθηκε είναι ότι θα δώσει τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να δικαιώσει τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού»  για την… ψήφο εμπιστοσύνης, που της έδειξαν και  παράλληλα να δικαιωθεί με την επιλογή της.

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νεαρή Πατρινή αθλήτρια, η οποία την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στον Ηρακλή Κηφισιάς, αξίζει να σημειώσουμε πως διακρίσεις σημειώνει κάθε καλοκαίρι και στο μπιτς βόλει!

Η ταλαντούχα παίκτρια πέραν των πολλών διακρίσεων στο μπιτς βόλεϊ, όπου μεταξύ άλλων ήταν δίδυμο με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου στην Εθνική Κύπρου, έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στη Λευκωσία, έχει αγωνιστεί και με την Ανόρθωση Αμμοχώστου όπου είχε πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα, δυο Κύπελλα και δυο Σούπερ Καπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Παίκτρια πλέον του Παναθηναϊκού και με τη «βούλα». Πες μου δύο λόγια για τη μεταγραφή σου αυτή…

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα είμαι και εγώ μέλος σε ένα τέτοιο μεγάλο σύλλογο. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί  μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου».

Πως προέκυψε η πρόταση;

«O κ.Ρούσης με κάλεσε, συζητήσαμε και είπα αμέσως «ναι». Ήταν μία τιμητική πρόταση από ένα μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και όπως ήταν φυσικό την δέχτηκα».

Προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Προσωπικές μου φιλοδοξίες αρχικά είναι να προσαρμοστώ στην ομάδα ενόψει και της προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα  ανέκαθεν με υψηλές προσδοκίες, οπότε και εγώ από την πλευρά  μου, μαζί με τις συμπαίκτριες μου, αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας μου. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Όσο πιο ψηλά γίνεται και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από σκληρή δουλειά και φυσικά την στήριξη του κόσμου».

Πέραν από το γεγονός ότι αποτελείς νέο μέλος στον Παναθηναϊκό, αναμένεις και την πρώτη «γνωριμία» με τον κόσμο της ομάδας στην εξέδρα…

«Είχα πάει να παρακολουθήσω κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος. Άλλωστε ποιος αθλητής δεν θέλει τον κόσμο στο πλευρό του; Ένας λόγος που είπα αμέσως «ναι», ήταν και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Αυτό που θα ήθελα να τους ζητήσω, είναι συνεχίσουν να είναι στο πλευρό της ομάδας και να μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια μας ξεχωριστά. Να γίνουμε όλοι ένα, για το καλό του Παναθηναϊκού».

Θα ήθελες να προσθέσεις  κάτι άλλο;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που με έκαναν  και εμένα μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας  Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και παράλληλα να δικαιωθώ με την επιλογή μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και εγώ μέλος αυτής της μεγάλης Παναθηναϊκής οικογένειας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...