ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαλτάκος: «Η απόφαση δεν είναι πρόβλημα για εμάς»

Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργεί στον Παναθηναϊκό η απόφαση της ΕΕΑ, σύμφωνα με δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μπαλτάκος: «Η απόφαση δεν είναι πρόβλημα για εμάς»

Ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ξεκαθάρισε πως με βάση την σημερινή απόφαση, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχία στο «πράσινο στρατόπεδο, ενώ πρόσθεσε πως όλοι τώρα περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Άρη Ασβεστά:

«Είδαμε μια ανακοίνωση που θεωρεί την μεταβίβαση άκυρη. Δεν έχει κάτι άλλο μέχρι στιγμής. Αυτή η απόφαση δεν αποτελεί για εμάς πρόβλημα. Δεν μας προβληματίζει το να επιστρέψει ο Δ. Γιαννακόπουλος στην ΚΑΕ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το πώς θα κινήσει η ομάδα προσεχώς:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θα πάμε στο Εφετείο. Δεν πάει καμία απόφαση στον ΕΣΑΚΕ, βάσει των όσων έχουν ανακοινωθεί απ’ την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μέχρι τώρα.

Η ανακοίνωση λέει πως ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης, την οποία η ίδια είχε δώσει τότε. Δεν έχει κάτι που μας απασχολεί αυτό. Και γιατί να μας απασχολήσει; Οι ποινές για απαγόρευση εισόδου στον κ. Γιαννακόπουλο δεν προκαλούν κανένα θέμα. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι άλλο, ούτε το σκεπτικό… Μιλάμε με βάση τη σημερινή λιτή ανακοίνωση. Όταν γίνει γνωστό το σκεπτικό, τότε ίσως να ‘χουμε κι άλλη εκτίμηση. Με βάση αυτά που έχουμε ως τώρα, δεν μας απασχολεί η απόφαση. Δεν χωρούν περαιτέρω κυρώσεις…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.