ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βραβεύτηκε ο Καρνέζης

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν της Ουντινέζε, Ορέστης Καρνέζης, βραβεύτηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την προσφορά στο «τριφύλλι».

Βραβεύτηκε ο Καρνέζης

Τόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο κόσμος της ομάδας έδειξαν με κάθε τρόπο την εκτίμηση τους προς τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, Ορέστη Καρνέζη. Για το λόγο αυτό και στο ημίχρονο της αναμέτρησης η «πράσινη» ΠΑΕ βράβευσε τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Καρνέζης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αγκαλιά με τον Κάρλος Ζέκα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε μπροστά στρην Θύρα των επισήμων για να βραβευτεί. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έδωσαν στον Έλληνα τερματοφύλακα μια ανθοδέσμη και μία τιμιτική πλακέτα. Στο μάτριξ του γηπέδου εμφανίστηκε μία φωτογραφία του Ορέστη Καρνέζη από την θητεία του στην ομάδα με την φράση  «Σε ευχαριστούμε “Όρε”».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του και με ένα ζεστό χειροκρότημα έδειξε την εκτίμηση του προς το πρόσωπο του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.