ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Μην κάνουμε τα ίδια λάθη»

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι σοβαρός και να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη στην αναμέτρηση με την Μπριζ, επισήμανε σε δηλώσεις του στο panathinaikos24.gr, ο Χρήστος Μπούρμπος.

Μπούρμπος: «Μην κάνουμε τα ίδια λάθη»

Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στην αισιοδοξία που υπάρχει στην ομάδα ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπριζ, στις απαιτήσεις που πλέον έχουν μεγαλώσει, αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες στο φιλικό με την Ουντινέζε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο panathinaikos24.gr:

Δυνατό φιλικό και πρόβα τζενεράλε ενόψει Μπριζ. Τι πρέπει να κοιτάξει και να διορθώσει ο Παναθηναϊκός;

«Όντως ήταν ένα δυνατό φιλικό και παιδιά που δεν είχαν ένα 90λεπτο στα πόδια τους, είχαν την ευκαιρία να το κάνουν. Κάναμε κάποια λάθη και σε αυτό το επίπεδο, αυτά τα λάθη πληρώνονται. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί σε κάποιους τομείς και πιο απαιτητικοί από τους εαυτούς μας, για να κερδίσουμε το παιχνίδι της Τρίτης».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα λίγο πριν το παιχνίδι με τους Βέλγους;

«Υπάρχει αισιοδοξία. Έχουμε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής ομάδας, η οποία γνωρίζεται μεταξύ της και έχουμε υψηλές απαιτήσεις από τους εαυτούς μας και είμαστε σίγουροι για την πρόκριση».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προσέλευση του κόσμου και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε:

«Τα έχουμε πει αυτά. Είναι μοναδικός και μας στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια. Τον ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι πως δώσει βροντερό παρών την Τρίτη για να μας στηρίξει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.