ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κερδίζει με Over o ΠΑΟΚ, όρθια η Σλασκ

Οι 32 από τους 33 επαναληπτικούς για το 2ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται σήμερα, με αποτέλεσμα να μας προσφέρεται πλήθος επιλογών για έξυπνο ποντάρισμα. Καταλήγουμε σε εξάδα από ενδιαφέρουσες προτάσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και η κρίσιμη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, όπου ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα.

Κερδίζει με Over o ΠΑΟΚ, όρθια η Σλασκ

Οι 32 από τους 33 επαναληπτικούς για το 2ο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται σήμερα, με αποτέλεσμα να μας προσφέρεται πλήθος επιλογών για έξυπνο ποντάρισμα. Καταλήγουμε σε εξάδα από ενδιαφέρουσες προτάσεις, στις οποίες περιλαμβάνεται και η κρίσιμη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, όπου ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα.

Μιλάει η Τούμπα, πολλά τα γκολ

Στη ρεβάνς της Τούμπας πηγαίνουμε με τον “Άσσο” του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με Over 2,5, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00. Την ανατροπή καλείται να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Με την πλάτη στον τοίχο ο δικέφαλος έπειτα απ’ την ήττα της περασμένης εβδομάδας, ένα άδικο αποτέλεσμα, που διαμορφώθηκε αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας της δικής του ανεπάρκειας και ανετοιμότητας. Ανεπαρκής στο επιθετικό κομμάτι (πολλές χαμένες φάσεις, δεν είχε την ποιότητα να κάνει γκολ όταν έπρεπε), ανέτοιμος στο αμυντικό κομμάτι, με το σχήμα των τριών στόπερ να μη «βγαίνει» για ακόμη μια φορά στον Ιγκόρ Τούντορ. Σε κάθε περίπτωση, ο δικέφαλος έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα, ακόμη και αυτό το ρόστερ που διαθέτει είναι κλάσεις ανώτερο απ’ των Κροατών, λογικά σήμερα δε θα έχει πρόβλημα να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση.

Βρήκε και έκανε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ. Οι Κροάτες εκμεταλλεύτηκαν τον ενθουσιασμό τους και την έλλειψη αμυντικής συνοχής και ισορροπίας του δικεφάλου και πήραν μια ανέλπιστη νίκη, σαφώς την πιο σπουδαία της σύντομης ευρωπαϊκής ιστορίας τους. Τελείωσαν το ματς με μόλις 5 τελικές προσπάθειες, οι 4 στην εστία, δύο εκ των οποίων έγιναν γκολ και μια αποσοβήθηκε με υπερένταση απ’ τον Όλσεν στο 75’!

Δε χάνει η Σλασκ

Συνεχίζουμε με το Χ2 της Σλασκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκέτεμποργκ σε απόδοση 2.00. Υπενθυμίζεται ότι στο ισόπαλο 0-0 τελείωσε το πρώτο ματς. Οι Σουηδοί έχουν σπουδαία ευρωπαϊκή ιστορία, θεωρούνται η πιο επιτυχημένη ομάδα της πατρίδας τους στην Ευρώπη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι δε σκόραραν στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς του Γιουρόπα Λιγκ, βρήκαν δίχτυα στο γήπεδο τους τελευταία φορά το 2010! Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη είναι η Σλασκ, το δείχνει περίτρανα τα τελευταία χρόνια. Έχει φτάσει τρεις φορές στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μεγάλος της στόχος είναι να παίξει στους ομίλους της διοργάνωσης. Για να συμβεί αυτό σήμερα οφείλει να προκριθεί εις βάρος της Γκέτεμποργκ, αποστολή που μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολη για διάφορους λόγους. Θεωρούμε, πάντως ότι μπορεί να την βγάλει εις πέρας.

Over στο Αζερμπαϊτζάν

Το τρίτο μας σημείο έρχεται από την αναμέτρηση της Ίντερ Μπακού με τη Χαφναρφιόρντουρ, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.00. Σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο γύρο του θεσμού έχει αποκτήσει η Ίντερ Μπακού μετά το νικηφόρο 1-2 του πρώτου αγώνα και στη σημερινή ρεβάνς της αρκεί μία σωστή διαχείριση του υπέρ της σκορ. Ακόμα και μία ήττα με σκορ 0-1 δεν είναι ικανή να την αφήσει εκτός της συνέχειας. Οι Αζέροι, οι οποίοι στον πρώτο γύρο απέκλεισαν την αλβανική Λάτσι με δύο ισοπαλίες, είχαν όλο το χρόνο να προετοιμαστούν για τη σημερινή ρεβάνς, καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα ξεκινά στις 8 Αυγούστου. Η Χαφναρφιόρντουρ, από την πλευρά της, καλείται σήμερα να κάνει μία μεγάλη ανατροπή, καθώς ψάχνει νίκη είτε με δύο γκολ διαφορά είτε με ένα γκολ διαφορά, αλλά με σκορ 1-2 (παράταση) και πάνω (απευθείας πρόκριση).

Με τα γκολ και στο Ισραήλ

Το Over 2,5 (απόδοση 2.00) αποτελεί την επιλογή μας και στην αναμέτρηση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με τη Σαρλερουά. Ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον στο ματς, μετά το νικηφόρο 5-1 της Σαρλερουά στον πρώτο αγώνα. Οι Ισραηλινοί προέβαλαν αντίσταση μέχρι το πρώτο ημίχρονο όπου το σκορ ήταν στο 1-1, όμως στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν σημαντικά με την αποβολή του Ντάσα στο 45΄+3 να παίζει σημαντικό ρόλο, όπως και αυτή του Πάμπλο στο 76΄ που άφησε την ομάδα του με εννέα και δέχτηκε από εκείνο το σημείο και έπειτα δύο γκολ. Φουλ επίθεση και ότι βγει για την Μπεϊτάρ, σε μία μάχη που μοιάζει αδύνατον να υπάρξει ανατροπή. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τη Σαρλερουά για να μετατρέψει την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο, αφού σημειώνοντας τέσσερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο συνέτριψε με 5-1 εντός έδρας την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και μόνο με ομαδική «αυτοκτονία» δεν θα περάσει στον επόμενο γύρο όπου περιμένει η Ζόρια Λούανσκ. Οι Βέλγοι είναι πανέτοιμοι και για την έναρξη των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα, όπου την προσεχή Κυριακή αντιμετωπίζουν εντός έδρας τη Μουσκρόν, όντας πιο μπροστά και σε ετοιμότητα απ’ τους Ισραηλινούς.

Φαβορί η Αμπερντίν

Η επόμενη πρόταση μας αφορά τον “1 DNB” στην αναμέτρηση της Αμπερντίν με τη Ριέκα, σε απόδοση 2.50 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στον τρίτο προκριματικό γύρο βρίσκεται ήδη το μυαλό της Αμπερντίν, μετά το απίστευτο 0-3 επί της Ριέκα στο πρώτο ματς. Προφανώς και σήμερα δεν τίθεται θέμα μη πρόκρισης, το ζητούμενο για την Αμπερντίν είναι να κάνει καλή εμφάνιση και να πετύχει ακόμη μια νίκη. Έπειτα από 6 χρόνια και συνολικά 12 ματς, η Ριέκα ηττήθηκε ξανά στην έδρα της. Η ήττα μάλιστα, ήρθε με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο, επίπλαστο σε σχέση με την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης. Δεν έπαιξαν μπαλάρα οι Κροάτες, αλλά σίγουρα δεν άξιζαν να χάσουν με αυτόν τον τρόπο. Θεωρούμε, πάντως, ότι η Αμπερντίν θα κλειδώσει την πρόκριση με νέο θετικό αποτέλεσμα.

Χάντικαπ στα Σκόπια

Τέλος, επιλέγουμε το χάντικαπ +1 γκολ για τη Γελγκάβα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ραμποτνίσκι, σε απόδοση 2.30 (+1 (Ασιατικό χάντικαπ): Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Γέλγκαβα. Αν η Γέλγκαβα ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Ύστερα απ’ την ανατροπή που έκανε στον πρώτο προκριματικό με αντίπαλο τη Φλόρα Ταλίν όπου είχε χάσει με 1-0 στην Εσθονία και νίκησε με 2-0 εντός έδρας, η Ραμποτνίσκι θέλει να κάνει και πάλι το ίδιο, αυτή τη φορά απέναντι στη Γιελγκάβα, απ’ την οποία είχε ηττηθεί στη Λετονία με 1-0. Οι Σκοπιανοί μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα, όμως έχουν εμπειρία από τις πρώιμες προκριματικές φάσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και με «όπλο» την έδρα τους ελπίζουν να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση και να μην αποχωρήσουν από τόσο νωρίς. Οι Λετονοί των οποίων οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα έχουν διακοπεί απ’ τα τέλη Ιουνίου και ξεκινούν ξανά τη προσεχή Δευτέρα, έχουν ως «όπλο» τους τα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε ν’ αποκλείσουν και την ανέτοιμη Λίτεκς Λόβετς, παρότι ήταν σε θέση αουτσάιντερ. Δύσκολο, όμως, να το πετύχουν και σήμερα.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.