ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοιτάει Νέλσον η Μπεσίκτας

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η Μπεσίκτας είναι μία από τις ομάδες, που εξετάζουν την περίπτωση.

Κοιτάει Νέλσον η Μπεσίκτας

Ο Αμερικάνος γκαρντ που δεν έδωσε στο «τριφύλλι» όσα περίμενε ο κόσμος, σε μία δύσκολη γενικά χρονιά για την ομάδα, αποχωρεί και ο τούρκικος σύλλογος έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρουν τα τούρκικα Μέσα, η Μπεσίκτας δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον, καθώς για τον Νέλσον ενδιαφέρεται και η μεγάλη της αντίπαλος, η Γαλατάσαραϊ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.