ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώθηκε του Ευαγγέλου (pics)

Ο Στέφανος Ευαγγέλλου αποτελεί την 7η μεταγραφή του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Ολοκληρώθηκε του Ευαγγέλου (pics)

Ο νεαρός στόπερ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πανιώνιο, θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» και φοράει την φανέλα με τα πράσινα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 17χρονος διεθνής στις πρώτες του δηλώσεις, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν, αλλά και την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο 17χρονος διεθνής αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου, υπέγραψε σήμερα τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δηλώσεις του νεαρού στόπερ:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και υπόσχομαι πως θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον Πανιώνιο για την ώθηση που μου έδωσε στα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και τη δυνατότητα που μου πρόσφερε να πάρω μεταγραφή σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό».

Στέφανος Ευαγγέλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.