ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ότι καλύτερο στην ηλικία του…»

Πεπεισμένοι είναι στον Παναθηναϊκό για την αξία του Στέφανου Ευαγγέλου, με τους Βόκολο και Φύσσα να λένε στον Γιάννη Αλαφούζο πως ο 17χρονος, είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ηλικία του στην Ελλάδα.

«Ότι καλύτερο στην ηλικία του…»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 17χρονου στόπερ, από τον Πανιώνιο, έναν ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε διακαώς και ο Ολυμπιακός. Οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας, ήταν ξεκάθαροι προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, το πόσο σημαντική επένδυση είναι για το σύλλογο, ο Ευαγγέλου, τονίζοντας του, πως είναι μείζονος σημασίας, η απόκτησή του.

Μάλιστα φέρονται να είπαν στον Γιάννη Αλαφούζο τα εξής: «Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει και παίζει εκτός Παναθηναϊκού στις μικρές Εθνικές ομάδες σε αυτές τις ηλικίες», με τον Παναθηναϊκό να δίνει και ένα ποσό στον Πανιώνιο για την μεταγραφή.

Ο Ευαγγέλου αναμένεται να κάνει προπονήσεις και με την Κ20, αλλά και με την ανδρική ομάδα, ενώ αν πάει καλά, βάσει και των εκτιμήσεων που γίνονται, δεν αποκλείεται να πάρει και αγωνιστικά λεπτά μέσα στη χρονιά, στη Σούπερ Λιγκ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.923 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.