ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Κίνα ο Παναθηναϊκός

Στην Κίνα θα βρεθεί το Σεπτέμβριο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ευρωλίγκα κόντρα σε ομάδες από τη χώρα της Ασίας!

Στην Κίνα ο Παναθηναϊκός

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στην Κίνα. Της πιο επιτυχημένης ομάδας αυτό τον αιώνα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

Οι έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης θ’ αντιμετωπίσουν τους Zhejiang Lions στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα παίξουν κόντρα στους Guangdong Tigers. Φυσικά, στόχος της Ευρωλίγκας είναι ν’ αυξήσει το ενδιαφέρον για το ευρωπαϊκό μπάσκετ στη συγκεκριμένη αγορά.

“Αυτό θα είναι το δεύτερο ταξίδι μας στην Κίνα κι είναι σπουδαίο συναίσθημα. Είδαμε ενδιαφέροντες ανθρώπους στο πρώτο μας ταξίδι εκεί και πολλές παραγωγικές ιδέες σχετικά με το μπάσκετ”, δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος. “Φυσικά κι είναι τιμή για εμάς να εκπροσωπούμε την Ευρωλίγκα, ένα τόσο σπουδαίο οργανισμό, που θέλει να προωθήσει την Ευρώπη σε μία τόσο μεγάλη αγορά. Δεν ξεχνάμε πως είμαστε ένα από τα πιο πετυχημένα κλαμπ στην ιστορία. Πρέπει να βγαίνουμε μπροστά σε τέτοιες προσπάθειες που φέρνουν πιο κοντά ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ”, συμπλήρωσε.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δηλώσεις έκανε κι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος έχει παίξει στην Κίνα. “Είμαι χαρούμενος που εμείς, ο Παναθηναϊκός, ένα από τα πιο επιτυχημένα κλαμπ της ιστορίας, θα εκπροσωπήσουμε την Ευρωλίγκα στην Κίνα. Είναι μία τέλεια συνεργασία κι ο στόχος μας είναι θα προωθήσουμε το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε μία χώρα με δισεκατομμύρια κόσμο, ο οποίος αποδεδειγμένα λατρεύει το άθλημα”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Ξέρω καλά τι γίνεται εκεί γιατί έχω παίξει στην Κίνα. Πιστεύω πως άπαντες πρέπει να είναι έτοιμοι ν’ ανταποκριθούν σε τέτοιες ενέργειες, που έχουν ως στόχο να προωθήσουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ”

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Παναθηναϊκός θα είναι μέρος της ασιατικής περιοδείας μας”, ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.