ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Κυκλοφόρησε το περιοδικό της Θ.13

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στους υπόλοιπους συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 13 και στα περίπτερα είναι διαθέσιμο το 17ο τεύχος του περιοδικού.

Κυκλοφόρησε το περιοδικό της Θ.13

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συντακτικής ομάδας:

«Για οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διανομή και τη διάθεση του, επικοινωνήστε μέσω email στην επίσημη ιστοσελίδα της Θύρας 13 ή μέσω τηλεφώνου στον Κεντρικό Σύνδεσμο. Παρομοίως, για αλληλογραφία που θέλετε να στείλετε για το επόμενο τεύχος, χρησιμοποιήστε το email μας. Περιμένουμε τη βοήθεια σας για να δυναμώσουμε και να μεγαλώσουμε τη δύναμη του περιοδικού και του κόσμου μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ