ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με το δεξί η Καϊζερσλάουτερν, νίκη για Μποέμιανς

Η ποικιλία και τα πολλά πρωταθλήματα κυριαρχούν στο σημερινό μας κουπόνι, ενώ όπως είναι αναμενόμενο κάθε βδομάδα από εδώ και πέρα θα έχουμε και… πρεμιέρες.

Με το δεξί η Καϊζερσλάουτερν, νίκη για Μποέμιανς

Η ποικιλία και τα πολλά πρωταθλήματα κυριαρχούν στο σημερινό μας κουπόνι, ενώ όπως είναι αναμενόμενο κάθε βδομάδα από εδώ και πέρα θα έχουμε και… πρεμιέρες. Στο Βέλγιο αρχίζει η αγωνιστική δράση με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, Κλαμπ Μπριζ να αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στη νεοφώτιστη Σιντ Τρούιντεν. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πρωτάθλημα της Δανίας, εκεί όπου η αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ, Μίντιλαντ παίζει επίσης εκτός έδρας με τη Σοντερίσκε.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα και έγκυρα για το Στοίχημα Live.

Πρεμιέρα με «τρίποντο» για την Καϊζερσλάουτερν

Αρχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με τη Zweite Liga που κάνει πρεμιέρα σήμερα και επιλέγουμε το «Διπλό» της Καϊζερσλάουτερν κόντρα στην Ντούισμπουργκ σε απόδοση 2.34. Για άλλη μία σεζόν ο στόχος της Καϊζερσλάουτερν δεν αλλάζει, κι αυτός είναι η άνοδος στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Γερμανίας από τα οποία απέχει εδώ και τρία χρόνια. Την περασμένη σεζόν το συγκρότημα του Ρουνγιάιτς, ο οποίος βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία από τον Σεπτέμβριο του 2013, έφτασε μία ανάσα από τα πλέι οφ ανόδου, ωστόσο τερμάτισε τελικά στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από την Καρλσρούη. Παρελθόν από την Καϊζερσλάουτερν αποτελούν οι Ορμπάν (ΑΜ) και Χάιντς (ΑΜ), οι οποίοι μετακόμισαν στις Λειψία και Κολωνία έναντι 2.000.000 και 1.500.000 ευρώ, αντίστοιχα. Στην απόκτηση των Ζίγκλερ (ΜΕ) και Χάλφαρ (ΜΕ) από τις Πάντερμπορν και Κολωνία έναντι 800.000 και 500.000 ευρώ, αντίστοιχα, προχώρησε ο σύλλογος. Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Στέφαν Κουντζ, με δηλώσεις του τόνισε πως επιβάλλεται περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, για αυτό και γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις.

Κερδίζει η Μποέμιανς

Περνάμε στην Ιρλανδια όπου κρατάμε τον «Άσσο» της Μποέμιανς με αντίπαλο την Ντέρι σε απόδοση 2.00. Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της κόντρα στην ντεφορμέ Σλίγκο Ρόβερς, η Μποέμιανς έκανε το καθήκον της, επικρατώντας της αντιπάλου της με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ακινάντε στο 33’, με την Μποέμιανς να επιστρέφει στις επιτυχίες έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες. Καλείται να δώσει σήμερα συνέχεια στις επιτυχίες κόντρα στην αδύναμη Ντέρι, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή στο κόλπο της πρώτης τριάδας. Εμφανίζεται δυνατή στην έδρα της, όπου μετράει μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια της, έχοντας αντίθετα πετύχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία

Με κάλυψη η Σταρτ

Από τη Νορβηγία ξεχωρίζει ο «Άσσος» Draw No Bet της Σταρτ με αντίπαλο τη Βίκινγκ σε απόδοση 2.10. (DNB= Iσοπαλία όχι Στοίχημα. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων. Αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Συμπαθητική η πορεία της Σταρτ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Τον ολοκλήρωσε με ρεκόρ 5-4-7 και απόλυτη ισορροπία στα γκολ (26-26), μετράει 19 πόντους και βρίσκεται στην 10η θέση. Πήρε τους 13 πόντους στην έδρα της, όπου έχει 4-1-3, προέρχεται από δύο σερί ευρείες νίκες κόντρα σε Αάλεσουντ (3-1) και Στάμπαεκ (4-1). Σε μεταγραφικό επίπεδο δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, υπήρξαν κάποιες κινήσεις, κυρίως με το βλέμμα στο μέλλον. Δεν αποχώρησε κανείς βασικός. Πριν τη διακοπή, η Σταρτ ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 απ’ την Τρόμσο, παρουσιάζοντας για ακόμη μια φορά αμυντικά προβλήματα σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.