ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Υπάρχει δρόμος ακόμα»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης, μίλησε για το εντυπωσιακό ντεμπούτο της Εθνικής Εφήβων, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Βόλο, τονίζοντας πως υπάρχει ακόμα δρόμος στη διοργάνωση.

Παπαγιάννης: «Υπάρχει δρόμος ακόμα»

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Παναθηναϊκού:

«Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα, μπήκαν και τα σουτ κι έτσι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Πήραμε μια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα κι αυτό μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια.

Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί του ομίλου, αλλά θέλουμε να κάνουμε άλλες δύο νίκες για να έχουμε όσο το δυνατό πιο βατό δρόμο στη συνέχεια. Στο Ηράκλειο ήμασταν τέταρτοι στο Παγκόσμιο, εδώ θέλουμε κάτι καλύτερο και πιστεύω πως μπορούμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας όμως».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.