ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» ο Καρούντζος

Την πρώτη μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα πόλο του «τριφυλλιού», καθώς συμφώνησε με τον Διονύση Καρούντζο.

Στα «πράσινα» ο Καρούντζος

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τεό Λοράντο, ο Παναθηναϊκός προχωρά στο μεταγραφικό του σχεδιασμό, καθώς συμφώνησε με τον 31χρονο περιφερειακό, Διονύση Καρούντζο.

Ο Έλληνας πολίστας είναι γνώριμος του τεχνικού του «τριφυλλιού» και έρχεται σαν αντικαταστάτης του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα που έφυγε για την Βουλιαγμένη.

Ο Διονύσης Καρούντζος τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Εθνικό, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται από βδομάδα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.911 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.