ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μαβς» και Παναθηναϊκός για Μεζρί

Ο Σαλάχ Μεζρί αποτελεί την επιλογή του Παναθηναϊκού, για τη θέση του δεύτερου ψηλού, με τους Ντάλας Μάβερικς να μπαίνουν… σφήνα, προσφέροντας τριετές συμβόλαιο στον Τυνήσιο.

«Μαβς» και Παναθηναϊκός για Μεζρί

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή του πρώην σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σαλάχ Μεζρί και ενώ μέχρι και χθες το απόγευμα, φαινόταν πως θα υπάρξει… deal, ένα δημοσίευμα του ESPN, ανέφερε ότι η ομάδα του Τέξας, έχει προτείνει στον Τυνήσιο τριετές συμβόλαιο.

Η πρόταση των «πράσινων» είναι καλύτερη και με μεγαλύτερες προοπτικές (και απολαβές), καθώς το Ντάλας δεν προσφέρει εγγυημένο συμβόλαιο στον Μεζρί, ο οποίος προορίζεται για τρίτος ψηλός στην ομάδα του ΝΒΑ.

Ωστόσο η προοπτική του να αγωνιστεί κανείς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, είναι σημαντική και όλα είναι ανοικτά. Ο Μεζρί ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας με την ομάδα της πατρίδας του, λόγω του Παναφρικανικού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Τυνησία το διάστημα 19-30/8, σκέφτεται σοβαρά τις προτάσεις που έχει και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να απαντήσει, με τον Παναθηναϊκό να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσει.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν πρέπει ωστόσο να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να υπάρχει και άλλη επιλογή από πλευράς Παναθηναϊκού με όνομα που δεν έχει γίνει γνωστό. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του δεύτερου σέντερ του «τριφυλλιού», θα τελειώσει σύντομα, καθώς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει να κλείσει το ρόστερ το συντομότερο δυνατό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...