ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο Ντάλας ο Μεζρί

Ο Σαλάχ Μεζρί θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια στο Τέξας με τους Ντάλας Μάβερικς. Προχωράει σε άλλες λύσεις ο Παναθηναϊκός.

Στο Ντάλας ο Μεζρί

Ο Παναθηναϊκός είχε τον Σαλάχ Μεζρί  στη λίστα του, ως ύστατη επιλογή, ωστόσο ο Τυνήσιος επέλεξε να πάει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Μάβερικς.

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες λύσεις, ούτως ώστε να βρεθεί ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στη θέση “5”.

Ο Παναθηναϊκός εξ’ αρχής είχε στοχεύσει στον Άλεξ Τάιους και εν συνεχεία στον Στεφάν Λάσμε, ωστόσο από τη στιγμή που δεν καρποφόρησαν οι παραπάνω επιλογές, στράφηκε στην… ύστατη περίπτωση, αυτή του Τυνήσιου, Σαλάχ Μεζρί.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 40.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν τέλει ο Μεζρί αποδέχτηκε την πρόταση των Μάβερικς και θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να προχωράει σε άλλες επιλογές για τη θέση του σέντερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...