ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέοι προπονητές στις νεανίδες και κορασίδες

Οι Γιώργος Καντζιλιέρης και Ηλίας Αρχιμανδρίτης, είναι οι νέοι προπονητές των τμημάτων νεανίδων και κορασίδων, μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Νέοι προπονητές στις νεανίδες και κορασίδες

Αναλυτικά:

«Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με δύο νέους προπονητές στα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων. Ο Γιώργος Καντζιλιέρης θα αναλάβει τις Νεάνιδες και ο Ηλίας Αρχιμανδρίτης τις Κορασίδες μας.

Δύο καταξιωμένοι προπονητές με τεράστια εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό στο χώρο των ακαδημιών και όχι μόνο, οι οποίοι σε συνεργασία με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού οι οποίοι μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα θα διδάξουν το μπάσκετ για την επόμενη γενιά του γυναικείου μπάσκετ.

Καλή επιτυχία και στους δυο…

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε και τον Κο Παναγόπουλο για την προσφορά του στο σύλλογο και την ακαδημία γυναικών!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...